INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

COMUNICAT DE PRESĂ

 

CFR SA fluidizează traficul rutier la trecerea la nivel de pe Valea Oltului

 

Bucureşti, 28 aprilie 2016

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că începând de vineri, 29 aprilie 2016, circulaţia feroviară la trecerea la nivel dintre staţiile Câineni şi Valea Mărului (Valea Oltului) se va desfăşura după un nou regulament de circulaţie care are drept scop fluidizarea traficului rutier, prin reducerea duratei de staţionare a autovehiculelor rutiere şi asigurarea condiţiilor de siguranţă pentru celor două moduri de transport rutier şi feroviar.

 

Trecerea la nivel situată pe Valea Oltului, între staţiile de cale ferată Câineni şi Valea Mărului, a fost redeschisă provizoriu în vederea preluării traficlui rutier în perioada derulării lucrărilor de consolidare a pasajului CF de pe DN, de la Km 237+015, la Râul Vadului. Regulamentul provizoriu de circulaţie la această trecere la nivel este aplicabil atât traficului feroviar, cât şi traficului rutier până la data de 15 iulie 2016, când se vor finaliza lucrările de consolidare la pasajul CF de la Râul Vadului, iar traficul rutier va fi reluat pe ruta iniţială.

 

Scopul noului regulamentul de exploatare în traficul feroviar este de a asigura o durată minimă de staţionare a autovehiculelor rutiere pe Valea Oltului, la trecerea la nivelde la Km 351+525, dintre staţiile de cale ferată Câineni - Valea Mărului, în condiţii de siguranţă pentru circulaţia feroviară şi auto.

................................................................................................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Contact

Şef Serviciu Mass-Media

Oana BRÂNZAN

Tel. 0740.121.759

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

Contact CFR SA

Serviciul Mass-Media: 021/317.74.38

https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/?ref=bookmarks

www.cfr.ro