INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/372/17.11.2016

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

Bucureşti, 17 noiembrie 2016

 

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că circulaţia feroviară pe secţia Gheorghieni - Topliţa este oprită temporar la această oră din cauza deraierii a 4 vagoane din compunerea unui tren de marfă, la intrare în staţia Ditrău.Trenul de marfă asigura un transport pe relaţia Tg. Mureş – Constanţa.

 

La fața locului s-au deplasat comisiile de cercetare ale CFR SA, CFR Marfă, AFER și echipele de intervenţie din cadrul Regionalei CF Braşov.

 

Până la reconfigurarea graficului de circulaţie în zona producerii evenimentului, 2 trenuri de călători staţionează temporar în gările Lazărea şi Topliţa.

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat şi îi asigură că se vor lua toate măsurile necesare pentru redeschiderea circulaţiei în condiţii de siguranţă.

 

Vom reveni cu informaţii

................................................................................................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

Contact

Şef Serviciu Mass-Media

Oana BRÂNZAN

Tel. 0740.121.759

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Contact  CFR SA

Serviciul Mass-Media: 021/317.74.38

https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/?ref=bookmarks

www.cfr.ro