INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Traficul feroviar adaptat la condițiile meteo

 

București, 27 decembrie 2016

 

Traficul feroviar este deschis la această oră pe toate magistralele de cale ferată, circulaţia trenurilor fiind însă adaptată la condiţiile meteo nefavorabile.

 

Echipele feroviare de specialitate fac verificări permanente pe toate secţiile de cale ferată, iar pe segmentele unde situația o impune se intervine pentru remedierea tuturor deranjamentelor tehnice care se pot înregistra la nivelul șine sau la componentele infrastructurii.

 

În cursul dimineții se menține măsura de trafic în condiții speciale, de tip CALE LIBERĂ, pe intevalul de stații Timișu de Sus - Dârste, unde se intervine pentru repunerea sub tensiune și realimentarea cu energie electrică a liniei de contact.

Trenurile sunt tractate pe firul I cu locomotive Diesel, iar pe firul II cu locomotive electrice, garniturile fiind expediate din cele 2 stații, unul câte unul, după parcurgerea distanței, sub directa coordonare a personalului feroviar.

 

Angajaţii companiilor feroviare sunt la dispoziţia călătorilor prin informarea permanentă despre modificările care pot interveni în graficul trenurilor, precum şi prin intervenţia permanentă astfel încât circulaţia trenurilor să se desfăşoare în condiţii de siguranţă toate rutele de cale ferată.

 

Pasagerii sunt rugați ca înainte de plecarea la drum să se informeze telefonic la Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească.

 

De asemenea, călătorii se pot informa cu privire la ora de sosire/de plecare a trenurilor din gările București Nord, Brașov, Craiova și Timișoara pe site-ul www.cfr.ro, la domeniul camere web sau accesând direct link-ul http://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-web

................................................................................................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

  

Contact

Şef Serviciu Mass-Media

Oana BRÂNZAN

Tel. 0740.121.759

Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Contact  CFR SA

Serviciul Mass-Media: 021/317.74.38

https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/?ref=bookmarks

www.cfr.ro

Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.