INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/262/11.09.2017

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

 

Wi-Fi gratuit în Gara de Nord

 

 

 

București, 11 septembrie 2017

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA oferă, începând de astăzi, acces gratuit Wi-Fi de mare vitezăîn Gara de Nord, un serviciu public de calitate, disponibil permanent, care va permite pasagerilor și vizitatorilor să navigheze pe Internet.

 

Conectarea la internetse face pe bază de autentificare la reţeaua wireless „CFR Infrastructura” (numeșiadresă de e-mail) sau prin logare pebaza contului de Facebookși după acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare a rețelei wireless. Odată realizată autentificarea, portalul redirectionează utilizatorul pe pagina de internet a CFR SA, www.cfr.ro, unde pot fi consultate informații de interes publicprivind transportul feroviar, sau se pot deschide noi pagini de Internet.

 

Noul serviciu de acces wireless gratuit la internet are acoperire atât la casele de bilete și în sălile de așteptare pentru clasa I și a II-a, precum și pe peroanele centrale, trecerea de la o zonă la altă fiind realizată automat, fără a fi necesară o nouă autentificare.

 

”Prin acest serviciu implementat în Gara de Nord, încercăm să ne apropiem tot mai mult de nevoile călătorilor, abordând o politică de interacționare directă cu așteptările lor și să ținem pasul cu evoluția noilor tehnologii”,a declarat Marius CHIPER, director general al CFR SA.

 

Noul sistem wireless din Gara de Nord, implementat de SC Informatică Feroviară- filiala CFR SA, este gratuit şi asigură acces simultan la internet pentru minimum 1000 de utilizatori autentificaţi.

................................................................................................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

Purtător de cuvânt

Oana BRÂNZAN

Tel. 0740.121.759

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Contact CFR SA

Serviciul Comunicare Mass-Media: 021/311.70.80

https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/?ref=bookmarks

www.cfr.ro