INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media.................................................................Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/302/23.10.2017

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Copac căzut pe calea ferată între stațiile Poiana Ilvei și Leșu Ilvei

 

Bucureşti, 23 octombrie 2017

 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că la această oră circulaţia feroviară este întreruptă temporar între stațiilePoiana Ilvei și Leșu Ilvei din cauza prăbușirii unui copac pe firul de contact și a întreruperii alimentării cu energie electrică a liniei de contact.

 

Echipele feroviare ale Regionalei CF Iași se află la faţa locului şi intervin pentru tăierea copacului şi de remedierea deranjamentului la linia de contact, astfel încât circulaţia feroviară să poată fi reluată în cel mai scurt timp şi în condiţii de siguranţă.

 

La această oră, 4 trenuri de călători - IR 1831, IR 1834, R 4206 și R 5711 - staționează temporar în gările Leșu Ilvei, Vatra Dornei și Ilva Mică până la finalizarea operațiunilor de intervenție în zona afectată.

 

Compania  Naţională  de  Căi  Ferate  CFR  S.A. cere  scuze  pentru  disconfortul  creat  şi recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară sau telefonic la numărul 021/9521.

................................................................................................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

Contact

Şef Serviciu Mass-Media

Oana BRÂNZAN

Tel. 0740.121.759

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Contact CFR SA

Serviciul Mass-Media: 021/317.74.38

https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/?ref=bookmarks

www.cfr.ro