INFO CĂLĂTORI

 

CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

 

Informatii din circulaţie

Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale pagube directe, indirecte sau circumstanțiale produse prin utilizarea acestor informații

În caz de urgenţe, apelaţi numărul european unic 112. Gratuit în orice reţea de telefonie

Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

 

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Circulația feroviară a fost redeschisă între stațiile CF Mintia și Brănișca

 

Bucureşti, 19 august 2021

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, începând cu ora 21.48, traficul feroviar a fost reluat pe firul II, între stațiile CF Mintia și Brăniștea, cu restricție de viteză de 15 km/h, pe porțiunea afectată de deraiere(între km 491+580 – 494+800).

Pentru intervențiile care s-au desfășurat la fața locului, SRCF Timișoara a acționat cu personal de specialitate și tren de ajutor cu vinciuri hidraulice, astfel încât au fost retrase cele 31 de vagoane din compunerea trenului de marfă și a fost repus pe șină și retras, vagonul deraiat, și au fost realizate reparații la linia de cale ferată afectată de această deraiere.

Reamintim că pe durata întreruperii circulației, CFR SA a asigurat transbordarea auto, pe relația Ilia – Simeria.

CFR SA transmite scuze tuturor călătorilor afectați de acest accident feroviar și le mulțumește pentru înțelegere, asigurându-i în același timp că angajații de la calea ferată au depus toate eforturile necesare, astfel încât traficul feroviar să fie redeschis în condiții de siguranță, în cel mai scurt timp.

Menționăm faptul că o comisie de specialitate va ancheta acest accident și va stabili cauzele exacte care au condus la producerea lui.

 

...................................................................................................................................................................................................................................................

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA- companie care administrează infrastructura feroviară publică - desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Serviciul Comunicare Mass-Media