CE TREBUIE SA STITI DESPRE CORONAVIRUS!

SRCF Cluj a deschis ofertele pentru Quick Wins” pe  Linia CF 300,

Câmpia Turzii - Cânepiști (4 loturi)

Bucureşti, 23 august 2022

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că luni, 22 august 2022, la ora 15:00, Sucursala Regională de Căi Ferate Cluj a deschis ofertele depuse la procedura de licitație publică pentru Proiecte tip Quick Wins” - Lucrări de eliminare a restricțiilor de viteză pentru reabilitarea parametrilor tehnici ai suprastructurii căii pe Linia CF 300”, secția CF Câmpia Turzii - Cânepiști.

În cadrul procedurii, asocierea DRUM ASFALT SRL - ZUE SPOLKA AKCYJNAa depus 4 oferte pentru fiecare lot, astfel:

► Lot 1 - între stațiile CF Câmpia Turzii - Cânepiști, km 451+050 - km 453+750 (fir I+II)

► Lot 2 - între stațiile CF Câmpia Turzii - Cânepiști, km 453+750 - km 456+250 (fir I+II)

► Lot 3 - între stațiile CF Câmpia Turzii - Cânepiști, km 456+250 - km 457+400 (fir I+II)

► Lot 4 - între stațiile CF Câmpia Turzii - Cânepiști, km 457+400 - km 461+900 (fir II)

Valoarea totală estimată a achizitiei - 60.947.991,57 lei, fără TVA

► Lot 1 - 18.800.598,64 lei, fără TVA

► Lot 2 - 17.088.134,63 lei, fără TVA

► Lot 3 - 8.267.916,65 lei, fără TVA

► Lot 4 - 16.791.341,65 lei, fără TVA

Finanțarea este prevăzută în Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), conform Tabelului 25 Costul pentru proiectele de tip Quick Wins finantate prin PNRR, OUG nr. 124/2021, Legea Bugetului de Stat nr. 317/2021 și HG nr. 209/2022.

În cadrul proiectului se vor realiza lucrări de înlocuire la rând a elementelor componente ale suprastructurii căii și realizarea căii fără joante

Principalele beneficii rezultate în urma lucrărilor sunt: eliminarea restricțiilor și a limitărilor de viteză,

eliminarea costurilor cauzate de restricții/limitări, creșterea eficienței activității de operare, diminuarea efectelor adverse asupra mediului, readucerea stării tehnice a liniei la parametrii proiectați și maximizarea gradului de siguranță.

...................................................................................................................................................................................................................................................

Şef Serviciu