01 Februarie 2018 Segmentul Valea Alba – Simian, redeschis la ora 21.45

Timp de lectură: 2 minute

DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media………………………………………………………..Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

S-a redeschis segmentul de cale ferată Valea Albă – Simian

 

  

București, 1 februarie 2018

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că la ora 21.45 s-a redeschis segmentul de cale ferată Valea Albă – Simian. Primul tren care va tranzita această zonă este IR 1695, care circulă în relația București Nord – Timișoara Nord.

 

 Vă reamintim faptul că, în cursul acestei dimineți 3 vagoane din compunerea unui tren privat de marfă au deraiat şi un vagon s-a răsturnat pe segmentul de cale ferată Valea Albă – Simian, iar pentru a menține operațională circulația trenurilor între Craiova și Timișoara s-a asigurat transbordarea pasagerilor cu mijloace auto pe relația Drobeta Turnu Severin şi Gârniţa.

 

Pe tot parcursul zilei, angajații CFR au acţionat  la faţa locului cu un tren de ajutor şi o macara de mare tonaj pentru repunerea pe şină a vagoanelor și au desfășurat lucrări de reparaţii la linie şi la componentele infrastructurii, astfel încât  circulația trenurilor să se reia în condiţii de siguranţă. 

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA mulțumește călătorilor pentru înțelegere şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse de personalul feroviar au avut ca principal scop asigurarea continuității traficului și redeschiderea liniei în condiții de siguranță.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

sigla micaCompania Națională de Căi Ferate CFR SA

Direcția Comunicare și Relații Externe

Purtător de cuvânt/Șef Serviciu Comunicare

Oana BRÂNZAN

Tel. Mobil: 0740121759

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content