03 Iulie 2018 – Circulatie feroviara inchisa intre statiile Caineni si Valea Marului

Serviciul Comunicare Mass-Media

Nr 1/5/252/03.07.2018

 

Tel/Fax: 021.311.70.80;  

Tel CFR: 021.3199539/122.905

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Circulație feroviară închisă între stațiile CF Câineni și Valea Mărului

 

București, 3 iulie 2018

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că în cursul acestei dimineți, circulația feroviară este închisă pe raza SRCF Craiova, între stațiile CF Câineni – Valea Mărului, din cauza unui autocamion care s-a răsturnat în gabarit.

La fața locului se află reprezentanții autorităților care anchetează cauzele producerii acestui incident, precum și echipele de specialiști care vor interveni cu o macara de mare tonaj pentru ridicarea autocamionului și eliberarea gabaritului.

Două trenuri au fost oprite în parcurs (IR 1720 și R 2071) și așteaptă redeschiderea circulației.

 

Vă asigurăm că măsurile operative întreprinse de personalul feroviar au ca principal scop asigurarea continuității traficului feroviar până la finalizarea intervenției și redeschiderea circulației în condiții de siguranță.

.……………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Serviciul Comunicare Mass-Media

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content