03 iunie 2016 – Redeschiderea circulatiei feroviare in Vrancea

Timp de lectură: 2 minute

 DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Media şi Marketing………………………………………………………..Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

CFR SA a redeschis traficul feroviar în judeţul

Vrancea

 

 

Bucureşti, 03 iunie 2016

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a redeschis linia CF Adjud – Pufeşti începând cu ora 15.00, trenurile circulând pe firul II cu o restricţie de vitezăde 30 km/h, pe o porţiune de 300 de m.

 

Se asigură în continuare transbordare auto între staţiile Ghimeş şi Lunca de Mijloc, unde a fost inundat un podeţ feroviar. La faţa locului sunt echipele de intervenţie ale Regionalei CF Braşov, ISU Covasna şi echipa de voluntari a autorităţilor locale care desfăşoară operaţiuni necesare restabilirii circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă.

 

Vă reamintim că în cursul nopţii s-a redeschis traficul feroviar şi pe secţia CF Valea Seacă – Fărăoani, trenurile circulând pe ambele fire cu o restricţie de viteză de 15 km/h.

 

Pentru obţinerea informaţiilor despre graficul de circulaţie al trenurilor, pe site-ul CFR SA este funcţional programul TRENUL MEU care oferă date exacte despre poziţia unui tren aflat în trafic, program care poate fi accesat direct la adresahttps://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren sau de pe site-ul www.cfr.ro, la domeniul INFO CĂLĂTORI/TRENUL MEU.

 

Călătorii sunt rugaţi să solicite operatorilor de transport feroviar informaţii referitoare la programul de circulaţie în zonele afectate de inundaţii, sau să consulte informaţiile publicate de fiecare operator pe site-ul propriu.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

cid:image001.jpg@01D1B5CB.7E478560Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Contact

Şef Serviciu Mass-Media

Oana BRÂNZAN

Tel. 0740.121.759

Email:oana.branzan@cfr.ro

 

Contact CFR SA

Serviciul Mass-Media: 021/317.74.38

https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/?ref=bookmarks

www.cfr.ro

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content