04 aprilie 2016 – Prelungire perioada executie tunel Suncuius

Timp de lectură: 2 minute

DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Mediaşi Marketing………………………………………………………..Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/128/04.04.2016

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

AntreprenorulSC IMPLENIA SA a fost notificat contractual şi va suporta consecinţele

 

 

Bucureşti, 4 aprilie 2016

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că între Bratca şi Şuncuiuş circulaţia feroviară rămâne în continuare închisă, deoarece antreprenorul SC IMPLENIA SA care execută lucrări de reabilitare la tunelul cf de la km 599+177 a depăşit graficul de lucrări şi de închidere, solicitând prelungirea programului de execuţie.

 

Antreprenorul SC IMPLENIA SA a fost notificat contractual şi va suporta consecinţele, cu privire la daunele produse în transportul feroviar public de călători şi de marfă, prin depăşirea termenului de execuţie şi neasigurarea unui număr suficient de autobuze pentru transbordarea călătorilor.

 

Până la finalizarea lucrărilor transbordarea călătorilor va fi asigurată cu mijloace auto puse la dispoziţie de companiile feroviare. În cursul dimineţii s-a asigurat deja transbordare auto pe relaţia Şuncuiuş – Bratca/Oradea-Cluj (şi retur), iar la ora 11.30, călătorii trenului internaţional 367-2 vor fi transbordaţi cu mijloace auto de la Cluj, la Oradea.

 

CFR SA şi CFR Călători revizuiesc graficul trenurilor care vor intra în circulaţie după ora 13.00, astfel încât toţi călătorii să beneficieze de transbordare auto pe plan local, între Bratca-Şuncuiuş (şi retur), dar şi pe relaţia Cluj – Zalău – Oradea (şi retur).

 

CNCF CFR SA regretă situaţia creata şi cere public scuze călătorilor pentru disconfortul creat.

.……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content