06 Februarie 2020 – Traficul feroviar se desfășoară fără probleme pe toate magistralele

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 1/5/36/06.02.2020

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Traficul feroviar se desfășoară fără probleme pe toate magistralele

 

 

Bucureşti, 06 februarie 2020

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că începând cu ora 16.00 toate liniile de cale ferată afectate de vremea nefavorabilă sunt operaționale, iar circulația trenurilor a revenit la normal.

 

Echipele de intervenție din cadrul Regionalei CF Timișoara, Iași și Brașov au finalizat toate operațiunile desfășurate pe distanțele Topolovăț – Recaș, Nădejdea – Lunca de Mijloc – Livezi Ciuc șiSilhoasa – Larion – Grădinița – Coșna, unde au acționat permanent încă din cursul nopții pentru eliberarea liniilor de cale ferată de arborii prăbușiți de pe versanți, remedierea deranjamentelor la linia de contact și înlocuirea elementelor avariate.

 

La această oră toate magistralele feroviare sunt operaționale, nu există trenuri blocate, iar trenurile circulă în condiții normale de trafic.

 

Dispecerate CFR SA vor menține în continuare legătură cu dispeceratele operatorilor de transport feroviar și vor transmite permanent informații despre condițiile meteo și de trafic înregistrate pe fiecare regională de cale ferată.

 

CFR SA, administrator al infrastructurii feroviare, va lua în continuare toate măsurile necesare pentru ca traficul feroviar să se desfășoare în condiţii de siguranţă.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content