06 octombrie 2016 – Directorul General al CFR SA a verificat stadiul lucrărilor de reabilitare pe șantierele feroviare

Timp de lectură: 2 minute

DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media………………………………………………………..Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/335/06.10.2016

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Directorul General al CFR SA a verificat stadiul lucrărilor de reabilitare pe șantierele feroviare

 

 

Bucureşti, 06 octombrie 2016

Marius CHIPER, Directorul General al CFR SA, a inspectat șantierele feroviare deschise pe tronsoanele Simeria – Vințu de Jos – Coșlariu și Coșlariu – Sighișoara, unde sunt în curs de execuție lucrări de reabilitare a infrastructurii și suprastructurii feroviare.

 

Vizita a fost realizată pe 9 șantiere feroviare și a avut drept scop monitorizarea evoluției lucrărilor în teren, dar și discuții cu Antreprenorii acestor proiecte. Obiectivele inspectate au fost: podul Strei, tunelul Turdaș, stațiile CF Vințu de Jos, Barabanț, Blaj, Mediaș, Valea Lungă, varianta Podu Mureș și Tunelul Daneș.

 

„Gradul de mobilizare este satisfăcător,pe toate șantierele fiind activate utilajele şi echipele pentru fiecare specilitate tehnică derulată.Am analizat împreună cu reprezentanții antreprenorilor graficele fiecărui obiectiv în parte și am stabilit măsuri concrete pentru deblocarea unor puncte critice, care au apărut pe parcursul execuției”, a declarat Marius Chiper, directorul general al CFR SA.

 

Lucrările de reabilitare a infrastructurii și suprastructurii feroviare se execută pe 208 Km de cale ferată și acoperă toate specialitățile de lucrări feroviare: linii, peroane, instalații de siguranță și dirijare a traficului, gări, poduri, podețe, tuneluri, pasaje pietonale, treceri la nivel.

 

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

cid:image006.jpg@01D209E1.75DC2920Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Imagini disponibile pe pagina de facebook https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/?ref=bookmarks

 

 

Contact

Şef Serviciu Comunicare Mass-Media

Oana BRÂNZAN

Tel. 0740.121.759

Email:oana.branzan@cfr.ro

 

Contact cid:image001.jpg@01D209E4.BA39A860CFR SA

Serviciul Mass-Media: 021/317.74.38

https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/?ref=bookmarks

www.cfr.ro

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content