1 octombrie 2019 – Trafic feroviar reluat între Drobeta Turnu Severin Mărfuri și Valea Albă

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 1/5/325/01.10.2019

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Trafic feroviar reluat între Drobeta Turnu Severin Mărfuri și Valea Albă

 

 

București, 1 octombrie 2019

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că intervalul de stații Drobeta Turnu Severin Mărfuri – Valea Albăa fost redeschis circulației în această dimineață, la ora 05.14, în condiţii normale de trafic.

 

Personalul de intervenție al Regionalei CF Craiova a acţionat permanent atât în timpul zilei de ieri, 30 septembrie, cât şi în cursul nopţii pentru ridicarea, repunerea pe șină și retragerea celor 3 vagoane din compunerea trenului de marfă, operaţiunile de intervenţie fiind finalizate în această dimineață, în jurul orei 05.00.

 

Vă reamintim faptul că, traficul feroviar a fost închis luni, 30 septembrie 2019, pe raza Regionalei CF Craiova, după ce un vagon din compunerea unui tren de marfă s-a răsturnat și 2 vagoane au deraiat, între stațiile CF Drobeta Turnu Severin Mărfuri – Valea Albă.

 

Precizăm de asemenea, că pentru menținerea continuității în graficul de circulație, Regionala CF Craiova a asigurat transbordare cu mijloace auto între stațiile Prunișor – Drobeta Turnu Severin, în perioada necesară intervențiilor defășurate la locul deraierii.

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că toate măsurile operative întreprinse de echipele de intervenţie au avut drept scop redeschiderea și reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content