11 Ianuarie 2017 – Trafic feroviar adaptat la conditiile meteo nefavorabile

Timp de lectură: 2 minute

 

DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media………………………………………………………..Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Trafic feroviar adaptat la condițiile meteo

 

 

 

București, 11 ianuarie 2017

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că la această oră nu sunt linii închise și nici trenuri blocate pe rețeaua feroviară, însă circulația este adaptată la condițiile meteo nefavorabile, de ninsori abundente și viscol.

 

Pe magistrala București – Constanța trenurile circulă remorcate cu locomotive Diesel și cu plug antemergător, din cauza pericolului formării sulurilor de zăpada.

 

Se înregistrează întârzieri în circulație, acestea fiind însă determinate de adaptarea circulației la condițiile meteo nefavorabile de vânt puternic și ninsori abundente, de necesitatea atașării locomotivelor Diesel pe anumite intervale de stații din jumătatea de sud a țării, de reducerea vitezei de circulație sau de intervenția cu pluguri pentru deszăpezire.

 

Toate aceste măsuri sunt necesare din considerente de siguranţă şi pentru continuitate în traficul feroviar pe întreaga reţea.

 

Informaţii în timp real despre localizarea exactă a unui tren aflat în circulaţie puteţi afla de pe site-ul www.cfr.ro – domeniul Trenul meu (https://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren)
Trebuie doar să introduceţi numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Obtineţi astfel date în timp real despre ce staţie urmează, dacă aveţi sau nu întârziere, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire la destinaţie.

 

Călătorii sunt rugaţi să consulte permanent și site-urile operatorilor de transport feroviar de călători pentru informații actualizate despre trenurile înscrise în circulație sau despre trenurile anulate:

CFR Călători (operator național)

https://www.cfrcalatori.ro/
SC Regiotrans SRL Brasov (operator privat)

https://www.regiotrans.ro/#/cautare/
SC Interregional SRL (operator privat)

https://www.viaterraspedition.ro/
SC Transferoviar Calatori SRL (operator privat)

https://www.transferoviarcalatori.ro/
SC Softrans SRL (operator privat)

https://www.softrans.ro/

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

  Contact

Şef Serviciu Mass-Media

Oana BRÂNZAN

Tel. 0740.121.759

Email: oana.branzan@cfr.ro

 

Contact  CFR SA

Serviciul Mass-Media: 021/317.74.38

https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/?ref=bookmarks

www.cfr.ro

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content