11 septembrie 2018 Intervalul de statii Predeal -Timisu de Sus redeschis circulatiei pe firul II

Timp de lectură: 2 minute

Direcția Comunicare și Relații Externe  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Serviciu Comunicare Mass-Media

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Intervalul de staţii Predeal – Timişu de Sus redeschis circulaţiei pe firul II

 

Bucureşti, 11 septembrie 2018

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar pe secţia Predeal – Timişu de Sus s-a reluat la ora 10.44, pe firul II în condiţii normale, iar reînscrierea în circulație a trenurilor, care au staţionat temporar în gările de pe traseu, se va face în funcție de rangul trenurilor.

 

Vă reamintim faptul că, personalul feroviar a acţionat pentru remedierea deranjamentelor în zona Predeal-Timişu de Sus, zonă feroviară afectată în a doua parte a zilei de 10 septembrie de căderile de copaci, atât în cursul zilei de ieri pentru a asigura continuitate în circulaţie cu tracţiune Diesel, lucrările fiind continuate şi în timpul nopţii, iar în prima parte a acestei zile s-a intervenit pentru restabilirea firului de contact, a cablului purtător și efectuarea reglajelor la catenară pe întreaga distanţă.

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA cere scuze pasagerilor pentru disconfortul creat şi îi asigură că toate măsurile operative întreprinse au avut principal scop rularea circulaţiei în condiţii de siguranţă.

 ……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

sigla micaCompania Națională de Căi Ferate CFR SA

Serviciul Comunicare Mass-Media

Purtător de cuvânt

Oana BRÂNZAN

 

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content