19 august 2019 – Transbordare auto intre statiile CF Dornesti si Putna

Timp de lectură: 2 minute

Serviciul Comunicare Mass-Media

Nr 1/5/279/19.08.2019

 

Tel/Fax: 021.311.70.80;  

Tel CFR: 021.3199539/122.905

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Transbordare auto între stațiile CF Dornești și Putna

 

București, 19 august 2019

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar este închis la această oră între stațiile Dornești și Putna, după ce, în cursul acestei după-amiezi, locomotiva și 4 vagoane ale unui tren aparținând operatorului SNTF Marfă (care avea în compunere 25 de vagoane și transporta pal) au deraiat, la ieșirea de pe podul CF situat la km 0+500.

La fața locului s-au deplasat reprezentanții CFR SA care vor ancheta cauzele producerii acestui incident, precum și echipa de specialiști care va acționa pentru ridicarea și repunerea pe șină a locomotivei și a vagoanelor deraiate cu o macara de mare tonaj, astfel încât traficul feroviar să fie reluat în cel mai scurt timp și în condiții de siguranță.

Precizăm că până la redeschiderea circulației feroviare pe distanța afectată de deraiere, Dornești – Putna (și retur), CFR SA va asigura transbordarea auto pentru călători.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest eveniment şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

 

Cauzele exacte ale producerii acestui incident vor fi stabilite de comisia constituită din personal feroviar de specialitate.

.……………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Serviciul Comunicare Mass-Media

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content