12 august 2018 – Informatii suplimentare -Circulatie feroviara inchisa pe sectia Malu Mare – Banu Maracine

Serviciul Comunicare Mass-Media

12.08.2018

 

Tel/Fax: 021.311.70.80;  

Tel CFR: 021.3199539/122.905

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Informații suplimentare despre circulația feroviară între stațiile Malu Mare – Banu Mărăcine

 

București, 12 august 2018

 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că, urmare evenimentului produs de operatorul de marfă – Grup Feroviar Român (GFR), prin depășirea de către mecanicul de locomotivă a semnalului de circulație aflat pe culoarea roșie, viaductul Cârcea este afectat pe firul I de circulație, pe care s-a produs deraierea. Trenul aparținând operatorului GFR a intrat pe firul I de circulație, pe distanta Malu Mare – Banu Maracine, pe care accesul era interzis pentru circulația trenurilor, întrucât era închis pentru efectuarea lucrarilor de reparație capitală.

Menționăm că firul II de circulație, respectiv structura viaductului pe firul II nu este afectată.

 

După evaluarea  primară de către personalul de specialitate CFR  s-a hotârât ca circulația trenurilor să fie deviată pe ruta ocolitoare  Caracal – Piatra Olt – Craiova, până la stabilirea variantelor definitive de reluare a circulației pe Magistrala CF 900 pe distanța Craiova – Caracal.

 

.……………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Serviciul Comunicare Mass-Media

 

 

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content