12 februarie 2020- Circulatia feroviara oprita temporar in statia CF Mihaesti

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 1/5/45/12.02.2020

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Circulație feroviară oprită temporar în stația Mihăești

 

 

 

București, 12 februarie 2020

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că, traficul feroviar este oprit temporar la această oră, la intrare în stația CF Mihăești (linia CF Roșiori Nord – Caracal), din cauza unui deranjament tehnic la macazul care asigura trecerea de pe firul I, pe firul II.

 

Personalul de specialitate alRegionalei CF Craiova este prezent la fața locului pentru evaluarea situației și luarea măsurilor necesare în vederea reluării circulației feroviare în scurt timp.

 

Până la redeschiderea traficului, trenurile de călători IR 1961 (București Nord – Timișoara), IR 1692 (Timișoara – București Nord) și IR 1824 (Simeria – București Nord) staționează temporar în gările Măldăieni, Radomirești și Drăgănești Olt.

 

Vom reveni cu informații.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

 

 

 

 

 

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content