12 februarie 2020- Circulatie feroviara reluata in statia CF Mihaesti

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 1/5/46/12.02.2020

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Circulația feroviară a fost redeschisă în stația Mihăești

 

 

 

București, 12 februarie 2020

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că circulația feroviară a fost reluată în stația CF Mihăești, la ora 15.50.

 

Trenurile de călători IR 1691 (București Nord – Timișoara), IR 1692 (Timișoara – București Nord), IR 1824 (Simeria – București Nord), R 9003 Craiova – București și R 9003 București – Craiova care au staționat temporar în gările Măldăieni, Radomirești, Drăgănești Olt, Fărcașele și Roșiori Nord vor ajunge cu întârziere la destinație

 

Vă reamintim faptul că, traficul feroviar a fost oprit la intrare în stația CF Mihăești (linia CF Roșiori Nord – Caracal), până la ora 15.50, din cauza unui deranjament tehnic la macazul care asigura trecerea de pe firul I, pe firul II.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest eveniment feroviar şi îi asigură că intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

 

 

 

 

 

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content