13 ianuarie 2017 – Circulatia trenurilor se desfasoara in conditii normale de iarna

Timp de lectură: 2 minute

DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media………………………………………………………..Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/12/13.01.2017

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Circulaţie feroviară adaptata la condiţii meteo nefavorabile

 

Bucureşti, 13 ianuarie 2017

Toate magistralele de cale ferată sunt operaţionale, iar traficul feroviar reintră treptat în graficele normale de circulaţie pe timp de iarnă. Un număr redus de trenuri înregistrează întârzieri la sosire, acestea fiind însă determinate de adaptarea circulației la condițiile meteo sau depregătirea şi verificarea suplimentară a materialului rulant pentru reînscrierea în cursă.

 

La nivelul celor 8 regionale de cale ferată se acţionează în continuare în regim de permanență pentru menţinerea reţelei în condiţii optime de trafic.

 

Din cauza condiţiilor meteo, operatorul naţional CFR Călători a anulat pentru ziua în curs 46 curse Regio şi Interregio, pasagerii având însă la dispoziţie alte trenuri către aceleaşi destinaţii.

 

CFR SA menţine permanent legătura cu toţi operatorii de transport feroviar de călători şi de marfă (OTF) astfel încât traficul feroviar să fie operaţional pe toate magistralele feroviare.

 

Călătorii pot obţine informaţii în timp real despre localizarea exactă a unui tren aflat în circulaţie de pe site-ulwww.cfr.ro– domeniul Trenul meu (https://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren). Se introduce numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren pentru date în timp real despre ce staţie urmează, minute de întârziere sau de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire la destinaţie.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Contact

Şef Serviciu Mass-Media

Oana BRÂNZAN

Tel. 0740.121.759

Email:oana.branzan@cfr.ro

 

Contact cid:image004.jpg@01D1D39C.CBB87F40CFR SA

Serviciul Mass-Media: 021/317.74.38

https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/?ref=bookmarks

www.cfr.ro

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content