13 Martie 2018 – Circulatie redeschisa si pe firul I intre Predeal si Timisul de Sus

Timp de lectură: 2 minute

Direcția Comunicare și Relații Externe  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Serviciu Comunicare Mass-Media

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Bucureşti, 13 martie 2018

 

Traficul feroviar a fost reluat şi pe firul I, între Timișu de Sus și Predeal

 

UPDATE, ora 22.05

La ora 22.05, traficul feroviar a fost reluat şi pe firul I, cu tracţiune electrică.

 

 

Traficul feroviar a fost reluat pe firul II, între Timișu de Sus și Predeal

 

UPDATE, ora 20.50

La ora 20.35, traficul feroviar a fost reluat pe firul II, între Timișu de Sus și Predeal, cu locomotive Diesel. Pe firul I se intervine în continuare pentru remedierea deranjamentului la firul de contact, astfel încât pe acest sens trenurile să poată circula în condiții normale.

Revenim cu noi informații

 

Copaci prăbușiți pe calea ferată între Timișu de Sus și Predeal

 

Ora 20.00

 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că la această oră circulaţia feroviară este întreruptă temporar între stațiile Timișu de Sus și Predeal, după ce mai  mulți arbori s-au prăbușit pe liniile de cale ferată, fiind de asemenea rupte și liniile de contact, care asigură alimentarea cu energie electrică a locomotivelor.

 

Echipele de intervenție se află la faţa locului şi acționează cu drezine pantograf pentru tăierea copacilor şi remedierea deranjamentelor la liniile de contact, astfel încât circulaţia feroviară să poată fi reluată în condiţii de siguranţă pe segmentul Predeal – Timișu de Sus.

 

Până la finalizarea operațiunilor de intervenție în zona afectată, 6 trenuri de călători staționează temporar în gările Predeal, Timișu de Sus, Dârste și Brașov.

 

Compania  Naţională  de  Căi  Ferate  CFR  S.A. cere  scuze  pentru  disconfortul  creat  şi recomandă publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară sau telefonic la numărul 021/9521.

 

 

sigla micaCompania Națională de Căi Ferate CFR SA

Direcția Comunicare și Relații Externe

Purtător de cuvânt/Șef Serviciu Comunicare

Oana BRÂNZAN

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content