13august 2018-Transformarea temporara a trecerilor la nivel de pe raza Comunei Armasesti si Comunei Barbulesti

Timp de lectură: 2 minute

Serviciul Comunicare Mass-Media

Nr 1/5/314/13.08.2018

 

Tel/Fax: 021.311.70.80;  

Tel CFR: 021.3199539/122.905

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Transformarea temporară a trecerilor la nivel pe raza Comunei Armășești (DC20) și Comunei Bărbulești (DN1D)

București, 13 august 2018

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că în perioada14.08.2018 – 06.12.2018, datorită lucrărilor de consolidare la clădirea CED Armășești, două treceri la nivel cu calea ferată vor fi tranformate temporar astfel:

  • transformarea temporară a trecerii la nivel de pe raza comunei Armasesti, situată la intersectia DC nr. 20 cu liniile CF București – Urziceni și Ploiești – Urziceni, din trecere la nivel cu instalație SAT în trecere la nivel semnalizată numai cu indicatoare rutiere – tip IR;
  • transformarea temporară a trecerii la nivel de pe raza comunei Barbulești, situată la intersecția DN 1 D cu liniile CF București – Urziceni și Ploiești – Urziceni, din trecere la nivel cu instalație SAT în trecere la nivel cu bariere – tip B.

 

În perioada desfășurării lucrărilor, H.M. Armasesti este desfiintată temporar și transformată în punct de oprire (PO) în linie curentă. Circulația trenurilor pe distanța Dridu – Urziceni și Ialomita – Urziceni, se va face pe linie simplă, pe bază de cale liberă.

Implicații în circulația trenurilor de călători, pe zi: 16 trenuri sens impar, aproximativ 8 min întîrziere/tren; 15 trenuri sens par, aproximativ 10 min.întârziere/tren.

Circulația trenurilor de marfă, se va adapta operativ, la programul zilnic.

 

.……………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Serviciul Comunicare Mass-Media

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content