14 martie 2019 – Pe segmentul feroviar Zam – Câmpuri Surduc trenurile de călători circulă pe un singur fir

Serviciul Comunicare Mass-Media……………….Tel/Fax: 021.311.70.80 CFR:.021.319.95.39/int. 122312

Nr.1/5/122/14.03.2019

 

 

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Pe segmentul feroviar Zam – Câmpuri Surduc trenurile de călători circulă pe un singur fir

 

 

 

 

Bucureşti,14 martie 2019

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar între staţiile Zam – Câmpuri Surduc se desfăşoară la această oră doar pe firul I, din cauza deraierii de câte un boghiu a 5 vagoane din compunerea unui tren privat de marfă, la ieşire din staţia Zam, pe firul II.

 

Trenul de marfă, care aparţine operatorului privat DB Cargo Rail România, are în compunere 20 de vagoane şi circula în tranzit pe relaţia Curtici – Giurgiu Nord. La faţa locului echipele feroviare de intervenţie ale Regionalei CF Timişoara vor acţiona pentru repunerea pe şină a vagoanelor cu un tren de ajutor cu vinciuri, care va fi îndrumat din staţia Simeria.

 

Cauzele acestui eveniment feroviar vor fi stabilite de comisia de anchetă.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

 

 

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content