14 noiembrie 2023 – Transbordare auto pe relația ȘAG – ARAD, din cauza deraierii de vagoane din compunerea unui tren privat de marfă

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA…………………………………Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 1/5/916/14.11.2023

COMUNICAT DE PRESĂ

Transbordare auto pe relația ȘAG – ARAD

București, 14 noiembrie 2023

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că se asigura transbordare cu mijloace auto pe relația ȘAG – ARAD pentru călătorii din toate cele 25 de trenuri de călători care erau programate să tranziteze intervalul CF Aradu Nou – Arad, zonă închisă din cauza deraierii vagoanelor din compunerea trenului privat de marfă.

Facem precizarea că măsura transbordării cu mijloace auto este necesară pentru asigurarea continuității traficului feroviar de călători și a fost stabilită de comun acord cu operatorii de transport feroviar de călători – CFR Călători, Regio Călători, Astra Trans Carpatic și InterRegional Călatori.

În acest context, mijloacele auto vor asigura transbordatea pasagerilor din cele 25 de trenuri de călători care tranzitau stația CF Aradu Nou, în cursul acestei zile pe relația ȘAG – ARAD.

Precizăm totodată faptul că, măsura de transbordare cu mijloace auto va fi menținută până la finalizarea intervențiilor desfășurate de personalul feroviar de specialitate al operatorului privat și al SRCF Timișoara în stația CF Aradu Nou.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA adresează scuzele necesare călătorilor și îi asigură că personalul feroviar al SRCF Timișoara va întreprinde toate demrsurile necesare astfel încât intervențiile din zona deraierii să se finalizeze în cel mai scurt timp, iar traficul feroviar să poată fi reluat în condiții de siguranță.

.………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content