15 iulie 2020 – Trafic feroviar redeschis pe firul II, între stațiile Crivina și Brazi

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA………………………………………………………..Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Trafic feroviar redeschis pe firul II, între stațiile Crivina și Brazi

 

 

 

 

 

Bucureşti, 15 iulie 2020

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar a fost redeschis între stațiile Crivina – Brazi, pe firul II de circulație.

 

Traficul feroviar a fost reluat pe firul II, 7 trenuri de călători fiind reînscrise în circulație. Se acționează în continuare pentru reparații la linia e contact, pe firul I, unde staționează cele 3 de călători – IR 1755, R 3007, R 5007 – oprite în linie curentă, între Crivina și Brazi.

 

Menţionăm faptul că personalul feroviar de specialitate acţionează în continuare la faţa locului, pentru înlocuirea firului de contact, rupt de copacii prabuşiţi, dar şi pentru înlocuirea componentelor avariate, astfel încât circulaţia trenurilor să se reia în condiţii normale de trafic, în cel mai scurt timp.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content