16 august 2016 – Circulatie feroviara inchisa pe SRCF Brasov

Timp de lectură: 2 minute

 

Direcţia Comunicare şi Relaţii Externe                                 Tel/Fax:021/ 3117080, CFR 122905

Serviciul Comunicare Mass-Media                    

Nr. 17/2/287/16.08.2016

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Bucureşti 16.08.2016

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SAinformează că începând cu ora 13,15 circulaţia feroviară a fost închisă total pe raza Sucursalei Regionale CF Braşov, între staţiile Miercurea Sibiului – Apoldu, deoarece un utilaj de cale, care executa lucrări pe distanţa respectivă a deraiat.

 

Mijloacele de intervenţie s-au deplasat la faţa locului pentru a remedia problema şi redeschiderea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă.

Evaluăm durata de intervenţie între 6 – 8 ore.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. îşi cere scuze pentru disconfortul creat dar işi exprimă în acelaşi timp speranţa că publicul călător va înţelege eforturile susţinute făcute pe şantiere pentru a-i pune cât mai rapid la dispoziţie o infrastructură modernizată şi implicit servicii mai bune.

 

Recomandăm publicului călător ca înainte de efectuarea călătoriei să solicite informaţii despre graficul de circulaţie la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, sau la numărul de telefon 021/9521.

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA va impune toate măsurile necesare în această perioadă pentru desfăşurarea traficului în condiţii de siguranţă.

 

…………………………………………………………………………………………………………………………………….

Compania Naţionalăde Căi Ferate „CFR” SA – companie care administreazăinfrastructura feroviarăpublică– desfăşoarăo activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content