16 ianuarie 2017 – Avertizari Cod Galben sud sud-est

Timp de lectură: 3 minute

DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media………………………………………………………..Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/17/16.01.2017

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Cod Galben de intensificări ale vântului, ninsori slabe, temporar viscol în mai multe regiuni din sudul şi sud-estul ţării

 

 

 

 

Bucureşti, 16 ianuarie 2017

 

Administrația Națională de Meteorologie a emis pentru intervalul 16 ianuarie, ora 23.00 – 18 ianuarie, ora 20.00, douăavertizări de Cod Galben de intensificări ale vântului, ninsori slabe, temporar viscolîn mai multe regiuni din sudul şi sud-estul ţării, unde rafalele de vânt vor depăşi 40-60 km/h.

 

CFR SA, administratorul reţelei de cale ferată, va menţine permanent legătura cu toţi operatorii de transport feroviar de călători (OTF) astfel încât, funcţie de evoluţia vremiipe raza judeţelor aflate sub cod galbenşi de măsurile adoptate,traficul feroviar să fie operaţional pe toate magistralele feroviare.

 

În situaţia în care se fac modificări de grafic, operatorii de transport feroviar de călători vor publica pe site-urile proprii informaţii actualizate despre trenurile înscrise/rămase în circulaţie.

 

Recomandări:

Călătorii sunt rugaţi să consulte permanent site-urile operatorilor de transport feroviar de călători pentru informații actualizate despre trenurile înscrise în circulație sau despre trenurile anulate.

 

Operatori de transport feroviar de călători:

1.      CFR Călători (operator național)

https://www.cfrcalatori.ro/

2.      SC Regiotrans SRL Brasov (operator privat)

https://www.regiotrans.ro/anunturi/

3.      SC Interregional SRL (operator privat)

https://www.viaterraspedition.ro/

4.      SC Transferoviar Calatori SRL (operator privat)

https://www.transferoviarcalatori.ro/

5.      SC Softrans SRL (operator privat)

https://www.softrans.ro/

 

De asemenea, pentru informaţii în timp real despre localizarea exactă a unui tren aflat în circulaţie, pe site-ul administratorului feroviar (CFR SA) există programul Trenul meuhttps://www.cfr.ro/index.php/cauta-tren. Trebuie introdus doar numărul exact al trenului în căsuţa indicată şi click pe Informații tren. Se obţin astfel date în timp real despre ce staţie urmează, dacă trenul are sau nu întârziere, minutele de staţionare în următoarea gară şi timpul estimat de sosire la destinaţie. Pe acelaşi site, la domeniul Camere web sunt afişate tabele cu orele de sosire/plecare din gările Bucureşti Nord, Craiova, Timişoara, Braşov şi Iaşi – https://www.cfr.ro/…/content/article/2-uncat…/2273-camere-web

CFR SA îi asigură pe călători că toate măsurile operative întreprinse în această perioadă de angajaţii feroviari au ca principal scop siguranţa traficului feroviar.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Contact

Şef Serviciu Mass-Media

Oana BRÂNZAN

Tel. 0740.121.759

Email:oana.branzan@cfr.ro

 

Contact cid:image004.jpg@01D1D39C.CBB87F40CFR SA

Serviciul Mass-Media: 021/317.74.38

https://www.facebook.com/cfrinfrastructura/?ref=bookmarks

www.cfr.ro

Skip to content