16 martie 2018 – Accident feroviar la trecerea la nivel de la intrarea în staţia CF Brăila, circulaţia trenurilor reluată la ora 09.46

Direcția Comunicare și Relații Externe  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Serviciu Comunicare Mass-Media

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Accident feroviar la trecerea la nivel de la intrarea în staţia CF Brăila

 

Bucureşti, 16 martie 2018

 

Circulatia feroviară a fost oprită temporar, în cursul dimineţii, în intervalul orar 08.20 – 09.46, între staţiile Lacul Sărat şi Brăila, pe ambele sensuri, din cauza unui accident care a avut loc la trecerea la nivel cu calea ferată de la intrarea în staţia CF Brăila.

 

Un autoturism, al cărui coducător auto nu a respectat semnalizarea acustică şi luminoasă de la trecerea la nivel, a intrat în coliziune cu locomotiva trenului R 7373, care circulă pe relaţia Făurei -Galaţi. În urma impactului, cele doua persoane aflate în autoturism şi-au pierdut viaţa.

 

Traficul feroviar a fost reluat la ora 9.46, însă cele trei trenuri de călători care au staţionat temporar, până la finalizarea operaţiunilor desfăşurate de organele abilitate în caz de accidente, au înregistrat în total 210 minute de întârziere.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA

Direcția Comunicare și Relații Externe

Purtător de cuvânt/Șef Serviciu Comunicare

Oana BRÂNZAN

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content