16 martie 2018 – Circulaţie feroviară redeschisa între Dealul Ștefăniței și Fiad

Timp de lectură: 2 minute

Direcția Comunicare și Relații Externe  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Serviciu Comunicare Mass-Media

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Circulaţia feroviară între Dealul Ștefăniței și Fiad a fost redeschisă la ora 11.50

 

Bucureşti, 16 martie 2016

Update, ora 12.00

 

Compania Națională de Căi Ferate CFRSA informează că circulaţia feroviară pe secţia Dealul Ștefăniței și Fiad a fost redeschisă la ora 11.50, în condiţii de siguranţă.

 

 

 

Bucureşti, 16 martie 2016

Update, ora 08.00

La ora 03.20 vagonul deraiat a fost repus pe şină şi retras în staţia CF Salva. În acest moment continuă lucrările de reparaţii la linia de cale ferată şi în zona macazurilor, astfel încât circulaţia feroviară să poată fi reluată în condiţii de siguranţă.

 

Menţionăm faptul că până la redeschiderea liniei Dealul Ștefăniței – Fiad, pasagerii din trenul R 4135 vor fi transbordaţi cu mijloace auto între staţiile Dealul Ştefăniţei – Beclean pe Someş, de unde îşi vor continua călătoria cu alte trenuri aflate în circulaţie.

 

Revenim cu noi informaţii

 

 

Transbordate auto între Dealul Ștefăniței și Beclean pe Someș

 

Bucureşti, 15 martie 2016

Compania Națională de Căi Ferate CFRSA informează că în jurul orei 18.55, un vagon din compunerea unui tren de marfă a deraiat de un boghiu, la ieșire din stația Dealul Dumbrăviței. 

Trenul care aparține operatorului național de transport feroviar de marfă avea în compunere 38 de vagoane încărcate cu cherestea. La fața locului s-au deplasat comisiile de cercetare ale CFR SA, CFR Marfă și AFER, precum și echipele de intervenție din cadrul Regionalei CF Cluj pentru repunerea pe șină a vagoanului.

Pentru călătorii din trenul R4136, care circulă în relația Sighetu Marmației – Cluj Napoca, s-a asigurat transbordare cu mijloace auto între stațiile Dealul Ștefăniței și Beclean pe Someș. În cursul dimineții se va menține măsura de transbordare auto și pentru trenurile R 4110 și R 4133 care circulă în relația Sighetu Marmației – Cluj Napoca.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA

Direcția Comunicare și Relații Externe

Purtător de cuvânt/Șef Serviciu Comunicare

Oana BRÂNZAN

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content