16 martie 2018 – Transbordare auto între staţiile Ghimeş şi Palanca

Direcția Comunicare și Relații Externe  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Serviciu Comunicare Mass-Media

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Transbordare auto între staţiile Ghimeş şi Palanca

 

Bucureşti, 16 martie 2016

Compania Națională de Căi Ferate CFRSA informează că două vagoane din compunerea unui tren de marfă au deraiat de câte un boghiu, în timpul manevrelor de regarare peste macazul nr. 1 din stația Ghimeş. 

Trenul care aparține operatorului național de transport feroviar de marfă avea în compunere 12 vagoane încărcate cu fier vechi şi asigura transportul pe relaţia Siculeni – Ghimeş.

Menţionăm faptul că, la fața locului s-au deplasat comisiile de cercetare ale CFR SA, CFR Marfă și AGIFER, precum și echipele de intervenție din cadrul Regionalei CF Galaţi pentru demararea procedurilor necesare repunerii pe şină a celor două vagoane şi restabilirii circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă.

Până la redeschiderea traficului feroviar, călătorii din trenurile care tranzitează staţia Ghimeş vor fi transbordaţi cu mijloace auto pe relaţia Ghimeş – Palanca, staţii de unde îşi vor putea continua călătoria cu celelalte trenuri aflate în circulaţie.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA

Direcția Comunicare și Relații Externe

Purtător de cuvânt/Șef Serviciu Comunicare

Oana BRÂNZAN

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content