17 Octombrie 2016 – Circulaţie întreruptă pe SRCF Craiova

Timp de lectură: 2 minute

Direcţia Comunicare şi Relaţii Externe                                      Tel/Fax:021/ 3117080, CFR 122905

Serviciul Comunicare Mass-Media                    

Nr. 17/2/342/17.10.2016

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Întârzieri în circulaţia trenurilor pe raza SRCF Craiova, Iaşi, Galaţi

 

Bucureşti, 17 octombrie 2016

 

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că în cursul acestei dimineţi, începând cu ora 04,40,circulaţia feroviară este întreruptă temporar (lipsă tensiune la linia de contact) pe raza Sucursalei Regionale CF Craiova, între staţiile CF Valea Sadului – Lainici. Din cauza fenomenelor meteorologice nefavorabile (averse, intensificări ale vântului ) au căzut copaci pe firul de contact, provocând ruperea lui.

Echipele de intervenţie se află la faţa locului şi desfăşoară operaţiuni de înlăturare a copacilor căzuţi şi de remediere a liniei de contact, astfel încât circulaţia feroviară să poată fi reluată în cel mai scurt timp şi în condiţii de siguranţă.

Până la remedierea defecţiunii trenurile de călători sunt oprite temporar în gările de pe traseu şi vor înregistra întârzieri în graficul de circulaţie, fiind afectată circulaţia trenurilor pe raza SRCF Craiova, Iaşi şi Galaţi. Momentan patru trenuri de călători se află în această situaţie şi anume: R 2080, R 2081, R 2083, IR 1821.

 

Compania  Naţională  de  Căi  Ferate  CFR  S.A.  îşi  cere  scuze  pentru  disconfortul  creat  şi  recomandă publicului  călător  ca înainte  de  efectuarea  călătoriei  să  solicite informaţii  despre  eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521.

 

……………………………………………………………………………………………….…………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

Serviciul Comunicare Mass-Media

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content