17 decembrie 2021 – Ion SIMU-ALEXANDRU, noul director general al CFR SA

Timp de lectură: 2 minute

Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

Ion SIMU-ALEXANDRU, noul director general al CFR SA

 

 

Bucureşti, 17 decembrie 2021

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că, vineri 17 decembrie 2021, Ion SIMU-ALEXANDRU a preluat conducerea Companiei, fiind desemnat, de Consiliul de Administraţie, în funcția de director general interimar, pentru un mandat de patru luni.

 

Ion SIMU-ALEXANDRU, de profesie inginer, este absolvent al Facultății de Mecanică, specializarea Ingineria Sistemelor de Circulație Feroviară, din cadrul Universității Politehnice Timișoara și are o experiență profesională de 30 de ani, în domeniul feroviar.

 

Directorul general interimar al CFR SA și-a propus pentru perioada imediat următoare continuarea proiectelor începute, implementarea obiectivelor cuprinse în strategia de dezvoltare a rețelei feroviare și, nu în ultimul rând,prioritizarea proiectelor feroviare incluse în Planul Național de Redresare şi Rezilienţă(PNRR), pentru modernizarea infrastructurii feroviare.

 

Toate aceste proiecte, care au o contribuție esențială în dezvoltarea economică a rețelei feroviare naționale, dar și a companiei în sine, se vor implementa în regim accelerat, pentru că acum există șansa uriașă să modernizăm calea ferată, în această perioadă în care transportul feroviar, cel mai ecologic mod de transport, este o prioritate la nivel european și național”, a declarat Ion SIMU-ALEXANDRU,director general al CFR SA.

 

De asemenea, directorul general al CFR SA, Ion SIMU-ALEXANDRU, a transmis următorul mesaj angajaților companiei,oamenii de fier ai sistemului feroviar, care zilniccontribuie la siguranţa căii ferate!

 

Dragi colegi, vă asigur de întreaga mea disponibilitate și dăruință pentru a duce infrastructura de transport feroviar acolo unde îi este locul, printr-un amplu program de îmbunătățire a condițiilor de muncă și a calității vieții feroviare,atât pentru noi CFR-isti, cât și pentru întreg sistemul feroviar“.

 

 

 

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content