17 martie 2021 – Circulația feroviară a fost reluată între stațiile Malnaș Băi – Tușnad Sat

Timp de lectură: 2 minute

Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/141/17.03.2021

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Circulația feroviară a fost reluată între stațiile  Malnaș Băi – Tușnad Sat

 

 

 

 

Bucureşti, 17 martie 2021

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că, traficul feroviar a fost reluat pe relația Malnaș Băi – Bicsadu Oltului – Băile Tușnad – Tușnad Sat.

 

Personalul feroviar de specialitate al SRCF Brașov a finalizat intervențiile desfășurate pe întregul interval Malnaș Băi – Bicsadu Oltului – Băile Tușnad – Tușnad Sat, circulația trenurilor fiind reluată în condiții normale.

 

Vă reamintim faptul că, pe raza SRCF Brașov s-a acționat încă din cursul nopții cu personal specializat pentru tăierea și îndepărtarea copacilor căzuți pe calea ferată și cu două drezine pantograf pentru remedierea defecțiunilor înregistrate la sistemul de alimentare cu energie electrică a liniei de contact.

 

Cele 4 trenuri de călători care au staționat temporar în gările Tușnad Sat, Bicsadu Oltului și Malnaș Băi, în intervalul orar în care s-a intervenit pentru repunerea sub tensiune a liniei de contact, au fost reînscrise în circulație.

 

Menționăm faptul că personalul feroviar de specialitate al SRCF Brașov a intervenit permanent în cursul nopții pentru îndepărtarea și tăierea copacilor prăbușiți pe calea ferată, înlocuirea firului de contact rupt şi a componentelor avariate, astfel încât reluarea circulaţiei să se reia în condiţii de siguranţă.

 

Călătorii sunt rugaţi că în această perioadă, în care sunt anunţate condiţii meteo nefavorabile, să solicite informaţiile referitoare la condiţiile de circulaţie a trenurilor la numărul de telefon 021/9521 – Informaţii CFR – iar pentru verificarea orelor de sosire sau plecare din gările Bucureşti Nord, Timişoara, Iaşi, Braşov şi Constanţa pot accesa site-ul administratorului infrastructurii feroviare – www.cfr.ro, domeniul camere web – , unde panourile de sosiri/plecări sunt actualizate din minut în minut.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

Șef Serviciu

Oana Brânzan

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content