18 decembrie 2019 – CFR SA are deschise 45 de șantiere în sud-estul țării, pentru lucrări de mentenanță în regie proprie

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA……………………………………………………..Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 1/5/406/18.12.2019

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

45 de șantiere în sud-estul țării, pentru lucrări de mentenanță în regie proprie

 

 

 

Bucureşti, 13 decembrie 2019

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că în partea de sud-est a țării, pe raza Sucursalei Regionalei CF Galați, este în desfășurare programul de întreținere a infrastructurii feroviare și de consolidare a elementelor componente, la ora actuală fiind deschise 45 de șantiere pentru lucrări de mentenanță executate în regie proprie, cu personal feroviar de specialitate.

 

Programul de mentenanță a infrastructurii feroviare include lucrări de buraj, înlocuire șină, traverse, elemente de prindere, lucrări de rectificare nivel, revizii poduri, defrișarea vegetației și verificare stării liniilor și a elementelor componente.

 

Lucrările de întreținere sunt executate prin intervenții punctuale cu utilaje proprii și personal de specialitate pe intervalele de stații sau în stațiile de pe următoarele secții CF:Baldovinești – Vădeni; Barboși Călători – Filești; Barboși Triaj – Malina; Barboși Triaj – Barboși Călători; Șendreni-Independența; Galați – Filești; Halta Tunel – Brateș Cale Largă; Halta Conachi – Independența; Cotorca – Pogoanele; Rușețu – Făurei; Făurei – Dedulești; Urleasca – Traian Sat; Lacu Sărat – Brăila; Făurei – Țăndărei; Urziceni – Făurei; Buzău Sud – Cilibia; Mizil – Săhăteni; Focșani – Putna Seaca; Tecuci – Cosmești; Tecuci – Frunzeasca; Ivești – Barcea; Suraia – Condrea; Rm. Sărat – Sihlea; Căiuți – Borzești; Borzești – Onești; Valea Uzului – Comănești; Asău – Goioasa și în stațiile/hm. Dedulești, Săhăteni, Buzău, Berca, Zoița, Rosetti, Rm Sărat, Sihlea, Mărășești, Pădureni, Adjud (grupele tranzit/A), Palanca.

 

Precizăm faptul că lucrările de mentenanță sus-menționate se execută fără implicații în circulația trenurilor care tranzitează Regionala CF Galați, personalul de specialitate asigurând concomitent și condiţii optime de trafic în zona şantierelor.

 

CFR SA informează că aceste lucrări sunt realizate în regie proprie, din fonduri proprii ale companiei, şi au drept scop îmbunătăţirea capacităților de exploatare şi creşterea gradului de confort.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

Șef Serviciu

Oana BRÂNZAN

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content