18 decembrie 2019 – UPDATE, ora 18.40 – Trafic feroviar oprit pe raza staţiei Ploiești Triaj, trenurile circulă deviat

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA……………………………………………. ….Tel/Fax: 021.311.70.80; int CFR:122312/122905

Nr: 1/5/408/18.12.2019

 

 

 

 

 

INFORMARE

 

Trenurile spre și dinspre Moldova circulă deviat pe ruta București – Brazi – Ram Ploiesti Triaj – Ploiesti Vest – Ploiești Sud

 

Bucureşti, 18 decembrie 2019

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că trenurile de călători care asigură legătura între București și Moldova circulă deviat, din cauza accidentului care a avut loc în stația Ploești Triaj, pe ruta București – Brazi – Ram Ploiesti Triaj – Ploiesti Vest – Ploiești Sud (și retur).

 

La fața locului sunt prezenți reprezentanții comisiei de anchetă, iar după finalizarea constatărilor preliminare ale comisiei, personalul CFR SA este pregătit și va interveni pentru ridicarea vagoanelor deraiate și redeschiderea circulației feroviare prin stația Ploiești Triaj.

 

De asemenea, menționăm faptul că pentru asigurarea continuității traficului feroviar, CFR SA a luat măsura de a redirecționa circulația tuturor trenurilor care tranzitau stația Ploiești Triaj pe rute alternative, astfel trenurile de călători circulă pe ruta Brazi – Ram Ploiesti Triaj – Ploiesti Vest – Ploiești Sud (și retur), iar trenurile de marfă au fost redirecționate pe ruta Brazi – Ghighiu – Ploiești Est (și retur).

 

Vă reamintim faptul că, în jurul orei 15:45, trenul Regio 5008 care circula în relația Buzău – Ploiești Sud – București Nord a fost lovit frontal de un tren privat de marfă, între stațiie Ploiești Sud – Ploiești Triaj. Trenul de călători era format din 4 vagoane etajate și avea la bord circa 50 de călători. Călătorii din trenul Regio 5008 au fost preluați de trenul Regio 3008 care circula pe același traseu.

 

Cauzele exacte care au condus la producerea accidentului vor fi stabilite de comisia de anchetă.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content