18 Martie 2018 – Tren de marfă privat deraiat pe secția neinteroperabilă Palas-Cap Midia

Direcția Comunicare și Relații Externe  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Serviciu Comunicare Mass-Media

 

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Tren de marfă privat deraiat pe secția neinteroperabilă Palas-Cap Midia

 

 

Bucureşti, 18 martie 2018

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA informează că în jurul orei 12.05, 2 vagoane din compunerea unui tren de marfă, care aparține operatorului privat TEHNOTRANS, au deraiat la intrare în stația Constanța Mărfuri, stație aflată pe secția neinteroperabilă Palas – Cap Midia, care este administrată de gestionarul privat de infrastructură GFR.

Mentionam faptul că pe secția neinteroperabilă Palas – Cap Midia nu circulă trenuri de călători, iar vagoanele deraiate, erau goale.

CFR SA, administratorul infrastructurii feroviare publice, va asigura suportul tehnic necesar operațiunilor de intervenție, cu un utilaj de mare tonaj pentru ridicarea și repunerea pe șină a celor două vagoane.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA

Direcția Comunicare și Relații Externe

Purtător de cuvânt/Șef Serviciu Comunicare

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content