20 decembrie 2019 – Transbordare auto între stațiile Drobeta Turnu Severin Mărfuri – Valea Albă

 

 

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA……………………………………………. ….Tel/Fax: 021.311.70.80; int CFR:122312/122905

 

 

 

 

 

INFORMARE

 

 

 

Transbordare auto între stațiile Drobeta Turnu Severin Mărfuri – Valea Albă

 

Bucureşti, 20 decembrie 2019

Compania Natională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar este oprit începând cu ora 17.40, între stațiile Drobeta Turnu Severin Mărfuri și Valea Albă, din cauza deraierii de o osie a unui vagon din compunerea unui tren de marfă.

 

Pentru menținerea continuității circulației trenurilor de călători, până la finalizarea operațiunilor de repunere pe șină a vagonului deraiat, Regionala CF Craiova va asigura transbordarea călătorilor cu mijloace auto, pe relația respectivă.

 

Trenul de marfă, care aparține operatorului național de transport feroviar, are în compunere 12 vagoane încărcate cu cărbune, iar deraierea s-a produs la o osie de la vagonul 8.

 

 

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content