20 februarie 2018 Ion Gavrila, Directorul General al CFR SA s-a intalnit cu constructorii

Timp de lectură: 2 minute

Direcția Comunicare și Relații Externe  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Nr.17/2/54/20.02.2018

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Ion GAVRILĂ, Directorul General al CFR SA, s-a întâlnit cu constructorii

 

Marţi 20 februarie 2018, la sediul CFR SA a avut loc întâlnirea de lucru a directorului general Ion Gavrilă cu reprezentanţii firmelor de construcţii, care au în derulare contracte de lucrări pentru modernizarea infrastructurii şi suprastructurii feroviare.

Discuţiile au avut drept scop crearea unui cadru relaţional reciproc, necesar identificării problemelor şi soluţiilor tehnice pentru fiecare proiect în parte, astfel încât pe toate şantierele operaţionale execuţia lucrărilor să respecte graficele stabilite.

Cunoaşterea problemelor cu care vă confruntaţi în derularea proiectelor de modernizare a infrastructurii feroviare reprezintă pentru mine o prioritate, iar această întâlnire de lucru am speranţa că va fi un prim pas în dezvoltarea unei colaborări constructive, în interesul tuturor părţilor implicate”, le-a transmis constructorilor, Ion Gavrilă, director general al CFR SA.

Menţionăm faptul că programele de modernizare a infrastructurii și suprastructurii feroviare aflate în execuţie pe tronsonele de pe Coridorul Rin Dunăre (ramura nordică) acoperă toate specialitățile de lucrări feroviare (linii, peroane, instalații de siguranță și dirijare a traficului, gări, puncte de oprire, poduri, podețe, tuneluri, pasaje pietonale, treceri la nivel şi substaţii de tracţiune) şi au caobiectiv general asigurarea interoperabilităţii infrastructurii feroviare de-a lungul Coridorului, îmbunătăţirea calităţii transportului feroviar, sporirea vitezei de circulaţie şi introducerea sistemului ERTMS/ETCS Nivel 2.

În acest context, Directorul General al CFR SA a subliniat că doreşte o implicare proactivă a constructorilor în ceea ce priveşte calitatea lucrărilor şi respectarea termenelor de finalizare, iar orice problemă, care poate afecta asigurarea unui front normal de lucru, devine prioritară şi va fi analizată în vederea soluţionării în mod direct de echipe formate din reprezentanţi ai companiei, constructorului şi consultantului.

La finalul acestei întâlnirii, managerul CFR SA a dat asigurări reprezentanţiilor Alstom Transport S.A, Swietelsky Bau Gesell Sachaft m.b.H, Astaldi S.p.A, FCC Construccion SA,Impresa Pizzarotti, Aktor S.A., Implenia Baugesellschaft m.b.H. şi Arcada Company S.A că va menţine această colaborare deschisă nu doar la sediul companiei, dar şi pe şantiere.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

sigla micaCompania Națională de Căi Ferate CFR SA

Direcția Comunicare și Relații Externe

Purtător de cuvânt/Șef Serviciu Comunicare

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content