08 februarie 2016 – Comunciat de presa CFR SA_redeschidere circulatie_Dej_Jibou

DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Media şi  Marketing………………………………………………………..Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/31/08.02.2016

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

CFR SA redeschide traficul feroviar între Dej şi Jibou

 

 

 

Bucureşti, 8 februarie 2016

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a programat pentru ora 17.00 redeschiderea circulaţiei feroviare între staţiile Dej – Jibou, secţie care asigură legătura directă cu nordul ţării.

 

În acest moment, angajaţii companiei execută lucrările finale de reparaţii şi de verificare a liniei şi a componentelor infrastructurii, precum şi operaţiunile de eliberare a zonei, astfel încât circulaţia trenurilor să se reia în condiţii de siguranţă.

 

Măsurile operative întreprinse, în această perioadă de CFR SA, au avut drept scop reluarea traficului feroviar pe raza judeţului Sălaj, într-un timp cât mai scurt.

.……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Red: 08.02.2016

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content