21 ianuarie 2016 – Informare conditii de circulatie, ora 10.00

Timp de lectură: 2 minute

DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Media şi Marketing……………………………………………………………………….Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/11/21.01.2016

 

 

 

Informare de presă

Condiţii de circulaţie pe calea ferată

 

 

Bucureşti, 21 ianuarie 2016, ora 10.00

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA vă informează că traficul feroviar între Braşov şi Sighişoara a fost redirecţionat temporat pe un singur fir circulaţie în zona Mureni-Beia, după ce o autoutilitară a derapat de pe şoseaua paralelă cu calea ferată şi a rupt stâlpul de înaltă tensiune care alimentează linia de contact. Echipele feroviare se află deja la faţa locului şi intervin pentru înlocuirea stâlpului şi remedierea deranjamentului tehnic.

 

La nivelul întregii reţele feroviare se circulă în continuare în condiţii de iarnă, în majoritatea judeţelor fiind întregistrate şi la această oră temperaturi foarte scăzute, ceea ce poate conduce la întârzieri în graficul anumitor trenuri, pe fondul unor deranjamente tehnice produse la materialul rulant.

 

De asemenea, tot din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, în sud-estul ţării trenurile vor circula şi în cursul acestei zile tractate cu locomotive Diesel, pe secţiile Medgidia – Tulcea Oraş şi Slobozia Veche – Urziceni

 

CFR SA recomandă pasagerilor să se informeze telefonic pe tot parcursul acestei zile, înainte de plecarea la drum, la gara din localitate despre orarul trenurilor. De asemenea, informaţii despre ora de sosire/de plecare a trenurilor din gările București Nord, Brașov, Craiova și Timișoara sunt accesibile pe site-ulwww.cfr.ro, la domeniul camere web sau accesând direct link-ul https://www.cfr.ro/index.php/component/content/article/2-uncategorised/2273-camere-web.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content