22 februarie 2019 – Circulatie feroviara reluata pe relatia Ploiesti Sud – Ploiesti Est – Valea Calugareasca, firul II

Timp de lectură: 2 minute

DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE

Serviciul Comunicare Mass-Media………………………………………………………..Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr.17/2/96/22.02.2018

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

 

CFR a redeschis circulaţia feroviară pe relaţia Ploieşti Sud – Ploieşti Est – Valea Călugărească, firul II

 

 

Bucureşti, 22 februarie 2019

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că la ora 11.25 a fost redeschis segmentul de cale ferată Ploieşti Sud – Ploieşti Est – Valea Călugărească, iar trenurile şi-au reluat circulaţia pe firul II, în condiţii normale de trafic.

 

La faţa locului, personalul de specialitate al Regionalei CF Bucureşti acţionează în continuare pe firul I Ploieşti Est-Valea Călugăreascăcu drezine pantograf şi un utilaj multifuncţional pentru îndepărtarea din zona feroviară a bucăţilor desprinse din pasajul rutier, dar şi pentru remedierea deranjamentelor înregistrate la sistemul de alimentare cu energie electrică a firului de contact, astfel încât traficul feroviar să fie reluat în condiţii de siguranţă şi pe acest sens de circulaţie.

 

Vă reamintim faptul că, circulaţia feroviară a fost închisă începând cu ora 09.00 pe relaţia Ploieşti Sud – Ploieşti Est – Valea Călugărească, după ce balustrada unui pod rutier a căzut pe linia de cale ferată la ieşire din staţia Ploieşti Est, fiind întreruptă şi alimentarea cu energie electrică a firelor de contact.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest eveniment şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop redeschiderea liniei şi reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

Serviciul Comunicare Mass-Media

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content