22 Decembrie 2016 – Drept la replica CFR SA Ziua News

Timp de lectură: 2 minute

 

DIRECŢIA COMUNICARE ŞI RELAŢII EXTERNE            Tel/Fax:021/ 3117080, CFR 122905

Serviciul Comunicare Mass-Media                    

Nr. 17/2/406/22.12.2016

 

Către:

Publicaţia ZIUA NEWS

 

În atenţia:

 

Dlui Petre Niţeanu (redactor – şef)

Dlui Bogdan COMARONI (redactor – şef adjunct)

Dlui Ion Teleanu (senior editor)

 

Spre informare şi publicare următorul

DREPT LA REPLICĂ

Adresat conducerii publicaţiei Ziua News

 

În ediţia online a publicaţiei Ziua News din data de 21.12.2016 a fost publicat articolul intitulat Managerul Marius Chiper face campanie umanitară pe banii angajaţilor de la CFR SA, articol care conţine o serie de informaţii false ce aduc grave prejudicii conducerii companiei noastre.

Compania respinge cu fermitate afirmaţiile publicaţiei Ziua News, care acuză în mod direct conducerea CFR SA ’’de un aranjament golănesc’’ şi transmite spre publicare următorul

 

DREPT LA REPLICĂ

 

Conducerea Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA nu a demarat campania umanitară CFR dăruieşte pentru ’’a-şi cosmetiza imaginea’’, iar această campanie nu’’ a fost finanţată din banii fiecărui ceferist’’.

Ideea acestei campanii a pornit de la gestul frumos al unui angajat feroviar, care a ajutat o fetiţă de 11 ani, cu şapte fraţi şi a cărei familie are o situaţie socială dificilă.

Prin intermediul reţelor de socializare campania a fost promovată şi distribuită, de fiecare dintre noi mai departe.

Nu a fost nevoie ,,ca fiecare angajat al CFR SA sa dea o sumă de bani, adică cam cât consideră fiecare”, afirmaţiile publicaţiei dvs sunt eronate. Acţiunea a fost benevolă şi nu obligatorie. S-a intenţionat ca prin acest eveniment caritabil oamenii fără posibilităţi să poată avea parte de un Crăciun aşa cum se cuvine. Fiecare dintre noi avem în jur oameni cu probleme medicale, sociale, familiale grave, care într-adevăr au nevoie de ajutor.

Marea familie a CFR-iştilor a dovedit doar solidaritate şi spirit civic.

 

Dat fiind faptul că nu este prima dată cînd publicaţia dvs foloseşte o manieră tendenţioasă în redactarea unor materiale care vizează compania noastră, aducându-ne astfel prejudicii, ne exprimăm încrederea că, luand la la cunoştinţă de aceste aspecte, în viitoarele articole care vizează activitatea conducerii CFR SA, redacţia dumneavoastră va da dovadă de corectitudine în informarea opiniei publice, solicitându-ne toate informaţiile necesare pentru elucidarea oricăror probleme.

 

În concluzie, mizând pe profesionalismul şi seriozitatea ce caracterizează în general publicaţia ZIUANEWS şi pe respectul cu care acesta îşi tratează cititorii, vă rugăm să faceţi public acest drept la replică.

 

 

 

Serviciul Comunicare Mass-Media

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content