22 ianuarie 2020 – Circulație feroviară oprită temporar între Aradul Nou și Arad

Direcția Comunicare și Relații Externe  Tel: 021.319.24.70 Fax: 021.319.24.71 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122231

Serviciu Comunicare Mass-Media

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Circulație feroviară oprită temporar între Aradul Nou și Arad

 

 

Bucureşti, 22 ianuarie 2020

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA, administratorul reţelei feroviare naţionale, informează că traficul feroviar a fost oprit temporar, în cursul acestei după-amiezi, între stațiile Aradul Nou – Arad, din cauza unui deranjament tehnic la linia de contact.

 

Pentru accesul utilajului de intervenție în zona respectivă, 5 trenuri de călători  – IR 1766, IR 16173, IR 72-1, R 2028 și R 2606 – au staționat temporar în gările adiacente, până la finalizarea operațiunilor de remediere a deranjamentului și repunerea sub tensiune a liniei de contact.

 

Compania  Naţională  de  Căi  Ferate  CFR  S.A. cere  scuze  călătorilor pentru  disconfortul  creat și îi asigură că intervențiile desfășurate de personalul feroviar au avut drept scop reluarea circulației în condiții optime de trafic.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

Serviciul Comunicare Mass-Media

 

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content