22 iulie 2021 – CFR SA a redeschis, în cursul nopții, Magistrala feroviară București – Constanța

Timp de lectură: 2 minute

Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/428/22.07.2021

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

CFR SA a redeschis, în cursul nopții, Magistrala feroviară București – Constanța

 

 

 

București, 22 iulie 2021

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA, administrator al infrastructurii feroviare publice, vă informează că la ora 02:30 a fost redeschisă Magistrala București – Constanța.

 

Toate trenurile de călători spre și dinspre Litoral i-au reluatcirculația, începând cu ora 02:30, pe ruta directă București – Constanța, doar pe raza stației Fetești traficul va fi redirecționat pe un singur fir, în zona afectată de deraierea trenului de marfă.

 

Precizăm faptul că, echipele de intervenție ale CFR SA, mobilizate la fața locului, au reușit până la ora 02.30 să elibereze gabaritul căii ferate pe un fir de toate cele 5 vagoane deraiate și, de asemenea, să finalizeze lucrările de reparații la linia de cale ferată, inlclusiv la firul de contact, cel care asigură alimentare locomotivelor cu energie electrică. 

 

În acest moment, circulația trenurilor spre și dinspre Litoral este operațională pe ruta directă București- Constanța, cu mentiunea că în zona stației Fetești traficul feroviar este retrasat pe un singur fir de circulație, deoarece intervențiile în zona deraierii sunt încă în desfășurare.

 

Menționăm faptul că echipele de intervenție ale CFR SA acționează în continuare în stația Fetești cu personal propriu și utilaje de mare tonaj, pentru finalizarea tuturor lucrărilor necesare restabilirii traficului feroviar în condiții normale, pe ambele fire de circulație.

 

CFR SA transmite scuze tuturor călătorilor afectați de evenimentul feroviar din stația Fetești și le mulțumește pentru înțelegere, asigurându-i în același timp că angajații de la calea ferată depun în continuare toate eforturile necesare și intervin operativ pentru restabilirea circulației în condiții normale pe relația București – Constanța și retur.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

Șef Serviciu

Oana Brânzan

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content