23 august 2021 – Circulația feroviară redeschisă între stațiile CF Șag și Vinga

Serviciul Comunicare Mass-Media                Tel/Fax: 021.311.70.80 Tel. CFR:.021.319.95.39/int. 122312/122905

Nr.1/5/511/23.08.2021

 

 

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Traficul feroviar a fost reluat între stațiile CF Șag și Vinga

 

Bucureşti, 23 august 2021

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că, începând cu ora 10.31, traficul feroviar a fost reluat în condiții de siguranță, pe raza Sucursalei Regionale CF Timișoara, între stațiile CF Șag și Vinga (linie simplă electrificată).

 

Reamintim că în cursul acestei dimineții, la locomotiva trenului R 2602 s-a produs un incendiu, fiind necesară intervenția pompierilor pentru stingerea lui, însă și intervenția unei drezine pantograf, care a efectuat verificări la linia de contact.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest incident feroviar şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au avut drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.

 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

Serviciul Comunicare Mass-Media

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content