23 martie 2016 – Reluare circulatie feroviara Balotesti – Caciulati

Timp de lectură: 2 minute

DIRECŢIA RELAŢII INTERNAŢIONALE ŞI MASS-MEDIA

Serviciul Mass-Media şi Marketing…………………………………………………………………………..Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 17/2/115/23.03.2016

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

S-a reluat circulaţia feroviară pe secţia Căciulaţi – Baloteşti

 

 

Bucureşti, 23 martie 2016

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că ora 14.20 s-a reluat circulaţia feroviară pe secţia Căciulaţi – Baloteşti.

 

Angajaţii companiei au finalizat lucrările de reparaţii şi de verificare a liniei şi a componentelor infrastructurii, precum şi operaţiunile de eliberare a zonei, traficul fiind reluat la această oră în condiţii normale.

 

Vă reamintim faptul că, în cursul dimineţii, trenul IR 1772 a lovit o autocisternă la o trecere la nivel cu calea ferată semnalizată cu indicator rutier Crucea Sfântului Andrei, în urma impactului locomotiva trenului fiind avariată, iar mecanicul rănit. Pentru continuarea călătoriei pasagerii trenului IR 1772 au fost transportaţi cu mijloace auto până la Bucureşti.

 

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că toate măsurile operative întreprinse de echipele de intervenţie au avut drept scop reluarea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă.

.…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content