24 august 2020 – Trafic feroviar a fost oprit temporar intre statiile Timisu de Sus si Predeal

Timp de lectură: 2 minute

SERVICIUL COMUNICARE MASS-MEDIA………………………………………………………..Tel/Fax: 021.317.74.38; int CFR:122312/122905

Nr: 1/5/185/24.08.2020

 

 

 

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Traficul feroviar a fost oprit temporar între stațiile Timișu de Sus și Predeal

 

Bucureşti, 24 august 2020

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar a fost oprit temporar, în intervalul 03:38 – 08:08, între stațiile Timișu de sus și Predeal, pe ambele sensuri de circulație, din cauza locomotivei unui tren care a luat foc. Trenul care aparține operatorului de transport feroviar de marfă Unicom Tranzit, avea în compunere 21 de vagoane și transporta fier vechi.

 

La fața locului s-au deplasat și au intervenit echipele ISU și personalul de specialitate al CFR SA, iar începând cu ora 8:08 circulația feroviară a fost reluată în condiții de siguranță pe firul I .

 

Menționăm faptul că personalul feroviar de specialitate acționează și în acest moment în zona afectată, cu 2 drezine pantograf, pentru remedierea firului de contact, astfel încât circulația feroviară se se reia în condiții de siguranță și în cel mai scurt timp și pe firul II.

 

Urmare acestui incident, 10 trenuri de călători au staționat temporar în gările adiacente și vor ajunge cu întârziere la destinație.

 

Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de producerea acestui incident şi îi asigură că personalul feroviar aflat la faţa locului, a acționat cu promptitudine și va acționa în continuare, astfel încât circulaţia trenurilor pe ruta Timișu de Sus – Predeal, firul II, să fie reluată în condiţii de siguranţă.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

 

 

Serviciul Comunicare Mass-Media 

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content