24 octombrie 2023 – 28,8 MILIOANE LEI pentru MODERNIZAREA stației CF CIULNIȚA

Timp de lectură: 2 minute

Serviciul Comunicare Mass-Media Tel/Fax: 021.311.70.80/int. 122312/122905

Nr.1/5/862/23.10.2023

COMUNICAT DE PRESĂ

28,8 MILIOANE LEI pentru MODERNIZAREA stației CF CIULNIȚA

Bucureşti, 24 octombrie 2023

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA vă informează că a fost lansată licitația pentru MODERNIZAREA clădirii de călători din STAȚIA CIULNIȚA, investiție în valoare estimată de 28.801.221,64 lei, sursa de finanţare fiind prevăzută în PROGRAMUL TRANSPORTURI (PT) 2021 -2027.

Programul de MODERNIZARE din STAȚIA CIULNIȚA include următoarele lucrări:

modernizarea clădirii de călători, cu asigurarea spațiilor destinate publicului călător, inclusiv facilități pentru persoanele cu dizabilități, dar și spații pentru activități comerciale

înlocuirea instalațiilor electrice, sanitare, termice, PSI etc

instalații moderne de telecomunicații și pentru siguranța circulației

modernizarea peroanelor și a copertinelor, asigurarea de rampe pentru persoanele cu dizabilități

sistematizarea accesului la peroane

garduri de protecție în zona liniilor

sistem de supraveghere video și de informare a publicului călător

modernizare alte obiective de utilitate publică – pasaj, pasarelă, piațetă gară.

Sursa de finanțare va fi asigurată din fonduri externe nerambursabile din PROGRAMUL TRANSPORTURI și de la BUGETUL DE STAT, durata pentru elaborarea proiectului tehnic și execuția lucrărilor fiind de 22 de luni.

Anunţul de participare la licitaţia deschisă şi documentaţiile de atribuire pentru MODERNIZAREA clădirii de călători din STAȚIA CIULNIȚA sunt disponibile în Sistemul Electronic al Achizitiilor Publice (SEAP), la adresa www.e-licitatie.ro, termenul de depunere a ofertelor fiind 4 decembrie 2023.

Reamintim faptul că, în cadrul programului pentru modernizarea stațiilor de pe raza SRCF Constanța, cu finanțare prin PROGRAMUL TRANSPORTURI, au fost lansate și licitațiile publice pentru elaborarea proiectelor tehnice și execuția lucrărilor de modernizare a clădirilor de călători din haltele NEPTUN și COSTINEȘTI TABĂRĂ, investiții în valoare totală estimată de 33.498.819,94 lei, cu termen de depunere a ofertelor 27 noiembrie 2023.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA – companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

Şef Serviciu

Oana BRÂNZAN

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content