25 noiembrie 2016 – Circulatie intrerupta pe SRCF Brasov

Timp de lectură: 3 minute

Direcţia Comunicare şi Relaţii Externe                                 Tel/Fax:021/ 3117080, CFR 122905

Serviciul Comunicare Mass-Media                    

Nr. 17/2/386/25.11.2016

 

COMUNICAT DE PRESĂ

 

Întârzieri în circulaţia trenurilor pe raza SRCF Braşov

 

Harghita, 25 noiembrie 2016

În cursul acestei dimineţi, din cauza prăbuşirii copacilor de pe versanţi direct pe linia de contact (care asigură alimentarea cu energie a locomotivelor electrice), circulaţia feroviară este întreruptă temporar pe intervalul de staţii Băile Tuşnad – Tuşnad Sat.

Vă reamintim că, în cursul zilei de ieri circulaţia a fost întreruptă pe intervalul de staţii Băile Tuşnad – Tuşnad Sat, din aceleaşi cauze, însă după intervenţia personalului de specialitate cu drezina pantograf au fost remediate deranjamentele şi circulaţia a fost redeschisă în condiţii de siguranţă. În cursul nopţii de 24/25.11.2016 au continuat să cadă copaci de pe versanţi.

Echipele de intervenţie se află la faţa locului şi desfăşoară operaţiuni de înlăturare a copacilor căzuţi în gabaritul căii ferate şi de remediere a liniei de contact

Trenului de călători R 4505, care circula pe relaţia Braşov – Siculeni i s-a limitat circulaţia până la staţia Bicsadul Oltului, iar pentru continuarea călătoriei CFR Călători asigură transbordarea cu mijloace auto.

Trenului de călători R 4504, care circula pe relaţia Topliţa – Braşov i s-a limitat circulaţia până la staţia Sînsimion, iar pentru continuarea călătoriei CFR Călători asigură transbordarea cu mijloace auto.

Trenul internaţional 366/1 care circulă pe relaţia Braşov – Episcopia Bihor a fost oprit în staţia Băile Tuşnad la ora 9,20 şi începând cu ora 10,06 şi-a reluat circulaţia cu tracţiune Diesel.

Cerem scuze pasagerilor pentru disconfortul creat şi îi asigurăm că personalul feroviar depune toate eforturile pentru remedierea deranjamentelor în cel mai scurt timp şi redeschiderea circulaţiei feroviare în condiţii de siguranţă.

Recomandăm publicului  călător  ca înainte  de  efectuarea  călătoriei  să  solicite informaţii  despre  eventualele întârzieri care se pot înregistra în traficul feroviar, la staţiile şi agenţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521.

……………………………………………………………………………………………….…………………………………

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA– companie care administrează infrastructura feroviară publică – desfăşoară o activitate de interes public şi contribuie la libera circulaţie a persoanelor, mărfurilor şi a bunurilor în interiorul ţării şi peste graniţă, în condiţii ecologice, eficiente şi de siguranţă.

 

 

Serviciul Comunicare Mass-Media                    

 

Vă rugăm activați JavaScript în browser pentru a utiliza toate funcționalitățile acestui site web apoi reîncărcați pagina.
Skip to content